Nej, det tænkte jeg ærlig talt nok. Har personligt ikke hørt om et forbud af den art, selvom det ville være ganske fornuftigt.

Dette indlæg er inspireret af at vi nu endnu engang har rundet et månedsskifte og dermed mange, der skifter job.
Jeg har efterhånden set en del indlæg med billeder af adgangskort og nogle også med en PC eller ligefrem et billede af skærmen, hvor det tydeligt ses, hvilke applikationer mm, der ligger på maskinen og som virksomheden dermed bruger.
Personen siger pænt farvel til den organisation, de forlader.

Og hvem vil ikke gerne takke en god arbejdsplads????

Men helt ærligt hvor mange film har vi ikke efterhånden set hvor de onde (eller nogle gange heltene) tiltvinger sig adgang til et sted ved at tage et billede af et adgangskort og med dette billede lave et kort, de bruger til at trænge ind.

Som jeg i et tidligere indlæg her på Linkedin skrev: “skal vi ikke gøre det lidt sværere for de, vi gerne vil holde ude?” og jeg kan tilføje: ved IKKE at poste billeder af vores adgangskort – eller IT udstyr eller applikationer…

Link til det tidligere indlæg:
https://lnkd.in/eztteYyb

Selve overskriften blev jeg inspireret af da en af mine forbindelser kommenterede et af disse adgangskort-billeder med nogenlunde disse ord “Din nye arbejdsplads har forbud mod at poste billeder af adgangskort modsat din gamle” (frit efter hukommelsen)